goldfix Üzerinde Buzz söylenti

Wiki Article

Her dilde sırasıyla adidaki kuma isimlerle adlandırılan yabancı kataloglarda Antrasit Grisi rengine rastlayabilirsiniz:

Buzdolabını ve ankastre fırını gömülü olarak tasarladığımız mutfağımızda, ocağımızı da stabil ve yağız renklerde yeğleme ettik. Ast aşhane dolaplarımızda:

Istikrar gruplarında tercih edildiğinde yeşil renk mekana derinlik ve deme katar. Antrasit ise kırlentler, aksesuarlar veya perdeler vasıtalığı ile yemercanköşk harmanlanabilir.

Bu dolap modeli mutfağınızı dekore etmek ve eşyalarınızı yerleştirmek için enikonu kullanışlı ve avantajlı bir aş damı dolabı modeli olmaktadır. Bu dolap modeli uzun süreler boyunca size zevcelik edecektir.

Antrasit gri duvar dekorasyonu ile evler, iş yerler ve dirim alanları henüz şık hale geliyor. Firmamız antrasit rengi, hem şıklığı hem bile zarafeti bir araya getirerek evinize çağcıl ve etkileyici bir cazibe berkyor. Yeni trend Antrasit Gri Duvar Dekorasyonu dâhilin firmamızla iletişime geçebilirsiniz.

İnternetin kendimi en geniş ifade ettiğim düzlem olduğunu ayrım ederek, muhabere tasavvurı yerında eğitimime devam ettim ve Yalova Üniversitesi Zanaat ve Tasarım Fakültesi'nden yetkili oldum.

Eğer dolap kapaklarınızda antrasit tercih edecekseniz mutfağın odak noktasına benzeyen bir kapağı hardal zerrinsı tercih edebilirsiniz. Bu sayede enerjisi erdemli ama aynı zamanda dingin ve gailesiz bir mutfak dekorasyonuna iye olabilirsiniz. 

Henüz soğuk sprey boya tonlarla omuz omuza kullanıldığında rahatlatıcı bir hasiyet yaratırken, canlı renklerle müşterek kullanıldığında elan dayı ve çağcıl bir görünüm katkısızlar.

Antrasit renk koltuklarınız midein münasip bir halı rengi seçerken dikkate almanız müstelzim birkaç faktör bulunmaktadır. İşte antrasit renk koltuklarınıza şayeste halı renkleri üzerine temelı öneriler:

Sakin, erinçli ve dinlendiren iç mekanları tesis etmek muhtevain antrasitle beraber yeşilin tonlarını kullanabilirsiniz. Yeşilin tonları katıksız ve organik bir esinti oluşturacağından, antrasitle müşterek kolay kullanılabilir.

Kuşkusuz birbirine anlam ve görünüş olarak aya tabana bu zıt dü rengi bir arada çalıştırmak ciğerin elleme bir geçiş rengine ihtiyaç duyacaksınız. Bu noktada ise abartılmadan kullanılan parafin renk imdadınıza yetişecek ve epey aydınlık bir alana sahip olacaksınız. Beyaz zehir ve turuncu size bir araba iddialı gelirse içerisinde sarı barındıran sıcak gri antrasit gri dekorasyon tonlarını da geçiş rengi olarak ferah ferah yeğleme edebilirsiniz. 

Antrasit renk hayat alanlarında herhangi bir yerde kullanılabileceği kadar möble ve aksesuar seçenekleri kucakin bile hayır bir tercihtir.

Antrasit mai renk tonları ile de uyumlu bir renktir. Mobilyalarda yeğleme edildiğinde ortama sakin ve dingin bir âlem katan antrasit duvar boyas mavi antrasit ile yüce bir etkileşim sağlayabilir.

Sadelik ve şıklık arasındaki balans nesil dekorasyonunda harmonik bir hava yuvarı oluşturmanın anahtarıdır. Şık ve kostak dekorasyon mekanlara estetik bir çekicilik katarken aynı zamanda dümdüz ve minimalist bir yaklaşımı da karınermelidir.

Report this wiki page